GSM-сигнализация "OKO-EX
Re: GSM-сигнализация "OKO-EX
Дякую за розяснення. Просто в інструкції трохи незрозуміло написано. Про початок налаштування написано на початку, а прописка далі, я не зрозумів. Ще раз дякую!
так і є.
спочатку переводимо прилад "в режим програмування", а потім "в режимі програмування" привязуємо номери "користувачів", радіодатчики, точбаттони, термодатчики тощо.
спочатку переводимо прилад "в режим програмування", а потім "в режимі програмування" привязуємо номери "користувачів", радіодатчики, точбаттони, термодатчики тощо.
тяжело начинать с нуля, но тяжелее с глубокого минуса
переніс на новий смартфон мобільний додаток, але не висвітлюється нижній ряд показників: 220в, охорона,датчики, мережа. Стоять знаки питання. В чому причина? СМС приходять і дзвінки.
додаток не має достатніх вхідних даних від приладу, які він може "розуміти". тому і "знаки питання" )))
якщо ви користуєтеся каналом керування "через смс" (за замовчуванням саме так), то в налаштуваннях приладу усі тексти смс-повідомлень повинні бути як за замовчуванням. ну і номер сім-ки приладу вказати в налаштуваннях додатку.
якщо канал керування "через інтернет", то переконайтеся що додаток має коннект до тср-серверу око - в самому низу якого кольору кнопка "РЕСТАРТ СОЕДИНЕНИЯ"?
ну і в приладі повинно бути активовано передачу даних на тср-сервре око.
якщо ви користуєтеся каналом керування "через смс" (за замовчуванням саме так), то в налаштуваннях приладу усі тексти смс-повідомлень повинні бути як за замовчуванням. ну і номер сім-ки приладу вказати в налаштуваннях додатку.
якщо канал керування "через інтернет", то переконайтеся що додаток має коннект до тср-серверу око - в самому низу якого кольору кнопка "РЕСТАРТ СОЕДИНЕНИЯ"?
ну і в приладі повинно бути активовано передачу даних на тср-сервре око.
в мене передача по смс. В налаштуваннях приладу я нічого не міняв, замінив смартфон.І після цього на новому смарфоні почалась така незрозуміла проблема . Що цікаво, на старий смартфон без сім карток, приходять повідомлення. Яким чином?
Скоріш за все, на старому смартфоні працює через інтернет по wi-fi.
До людей треба ставитися м'якше, а на питання дивитися ширше
Як пише Igodor, старий смартфон продовжує отримувати повідомлення в "сокеті" ("тряпка" поверх додатків), а також пуш-повідомлення (повідомлення "в трей"), використовуючи канал керування "через інтернет". Якщо вимкнете віфі на ньому, то все "замовкне" )))vallich писав:в мене передача по смс. В налаштуваннях приладу я нічого не міняв, замінив смартфон.І після цього на новому смарфоні почалась така незрозуміла проблема . Що цікаво, на старий смартфон без сім карток, приходять повідомлення. Яким чином?
На новий смартфон ви отримуєте лише смс та дзвінок, тому встановіть канал керування " через інтернет" на новому смартфоні в налаштуваннях додатку.
через інтернет працює погано. Прибор знаходиться в сільській місцевості, там слабенький інтернет. На старому смарфоні було те саме. Коли відправляю команду через інтернет, відповідь приходить з великим запізненням, або зовсім не приходить. Коли я придбав прибор, то його настроював , де 3G був хороший, то все працювало ідеально, а коли поставив на обєкт, то користуюсь тільки через смс. Можливо це ізза поганого інтернету?
я раніше вже писав, що якщо ви користуєтеся додатком з каналом керування "через смс", то в налаштуваннях приладу усі тексти смс-повідомлень повинні бути як за замовчуванням. ну і номер сім-ки приладу вказати в налаштуваннях додатку. тоді на запит стану (верхня ліва кнопка зі стрілками по колу) піде смс-команда на прилад і той відповість смс-кою про свій стан зі стандартним заводським текстом. саме таку зворотню смс "зрозуміє" додаток і відобразить в інтерфейсі необхідну інформацію. А в налашутваннях самого додатку вам необхідно вказати зручну для вас назву для входів.
ПС.
смс та інтернет - це різні речі. вони один з одним ніяк не звязані. І до речі, в приладі використовується гсм-модуль, тобто 2G технологія. Простими словами, прилад НЕ ПРАЦЮЄ в 3G мережі, бо він є 2G-шним.
ПС.
смс та інтернет - це різні речі. вони один з одним ніяк не звязані. І до речі, в приладі використовується гсм-модуль, тобто 2G технологія. Простими словами, прилад НЕ ПРАЦЮЄ в 3G мережі, бо він є 2G-шним.
встановив в додатку через ін тернет і десь приблизно через годину додаток оновився. за цю годину чотири рази відправляв запит стану.
Про інтернет. Я вже писав, коли я настроював, то на той час в місті був 3G. всі запити, постановки, зняття - проходили дуже швидко, без різниці чи було в додатку виставлено керування по СМС чи інтернет. Всеж я думаю, що швидкість моб. мережі відіграє роль .
Дякую за допомогу!
Про інтернет. Я вже писав, коли я настроював, то на той час в місті був 3G. всі запити, постановки, зняття - проходили дуже швидко, без різниці чи було в додатку виставлено керування по СМС чи інтернет. Всеж я думаю, що швидкість моб. мережі відіграє роль .
Дякую за допомогу!