Дуже Вам вдячний за допомогу!boby писав: ↑10 лютого 2021, 19:26 вихід-1 в режимі термостатування працює "цілодобово", але вам нічого не мішає ще задіяти вихід-2 в режимі "при охране видает минус", який через окреме реле допоможе вам вмикати/вимикати термостатування в охороні (робимо послідовну врізку).
та і в взагалі, у вас же не буде сім-ки, тобто ви плануєте ставити/знімати охорону приладу саме по входу, вірно? а раз так, то там ще можна і це додаткове реле прикрутити. тобто ви подаєте мінус на вхід пост/зняття охорони і цей же мінус подайте на додаткове реле (плюс постійно підведено до обмотки реле). і вже його контакти бдуть робити необхідний розрив/зєднання ланцюга термостатування від реле термостатування.
щодо повторної команди на постановку на охорону, то вона не скине поведінку світлодіода (часто моргаємо, коли було порушення під час охорони). лише зняття з охорони скине таку поведінку світлодіода.
Чесно кажучи, 0W хочу використати чисто для термостатування одної саморобки, по типу, як інкубатор, тому постановка/зняття охорони мені не актуальні. Актуально лише цілодобове термостатування. А якщо ще й можна без сімки обійтись, взагалі супер.
Я це уявляю так: датчик, який підєднано до контролера, контролер опрацьовує температуру, подає сигнал на вихід 1. На вихід 1 чіпляю силове реле, і на реле в розрив 220 вольт на живлення нагрівача.