дивіться максимальний струм споживання вашого датчика руху, а також мінімальну робочу напругу. дивіться погонний опір вашого кабелю. беріть мінімальну напругу живлення зі сторони контролера 10.5В (на резервінй АКБ).
а далі використовуйте "закон Ома" (шкільний курс фізики) і ви будете знати, чи те падіння напруги на "кабелі" не призведе до того, що на датчику руху буде напруга менша, ніж він може працювати.
Подключение и настройка датчиков к OKO Pro X
Re: Подключение и настройка датчиков к OKO Pro X
тяжело начинать с нуля, но тяжелее с глубокого минуса
Доброго дня. Потрібна Ваша консультація. Протягував ще одну лінію через тугий отвір у цегляний стіні. Є вірогідність що міг подерти провода, які були протГнуті раніше.
У випадку, якщо б я коротнув ці провода, блок би мені надіслав смс чи ні? Як можна перевірити чи нічого не спалив?
Лінії які були протягнутої раніше це: 1 провід сирена (вихід, але через реле від око), 2 провід світлодіод та геркон на двері.
У випадку якби раптово коротнуло живлення або вихід на вхід, або вихід на живлення, система зафіксує несправність?
У випадку, якщо б я коротнув ці провода, блок би мені надіслав смс чи ні? Як можна перевірити чи нічого не спалив?
Лінії які були протягнутої раніше це: 1 провід сирена (вихід, але через реле від око), 2 провід світлодіод та геркон на двері.
У випадку якби раптово коротнуло живлення або вихід на вхід, або вихід на живлення, система зафіксує несправність?
Після цього вирішив перевірити роботоздатнісь.
Під охороною відкрив двері(геркон), закрив, пройшовся під одним інфрачервоним, під іншим, вийшов. Сирена працює, а прийшла тільки одна смс що відкриті двері.
Не прийшло що двері норма, не прийшло що порушена зона на рух.
Можливо потрібно перезавантажити?
Дякую
Під охороною відкрив двері(геркон), закрив, пройшовся під одним інфрачервоним, під іншим, вийшов. Сирена працює, а прийшла тільки одна смс що відкриті двері.
Не прийшло що двері норма, не прийшло що порушена зона на рух.
Можливо потрібно перезавантажити?
Дякую
Перезавантажив. Коли був в будинку, поставив на охорону, пройшовся коло одного, коло іншого. Повідомлення чомусь приходять із значним запізненням. Який час на обдумування по зонам, через скільки часу прилад бачать що зона відновилась?
Підкажіть будь ласка, під час дозвону сигналізація має відправляти смс? Чи поки йде дозвон, якщо є тривога по якійсь іншій зоні, смс не прийде?
В конфігураторі в кожній зоні є кнопка смс перед дзвінком. В іншому випадку пріоритет-дзвінок. Як на мне кращій варіант зробити голосовий тег на кожну зону, і при дзвінку ти розумієш яка зона в тривозі.